Gözden kaçırmayın

İl Milli Eğitim Müdürü Afyonkarahisar'daki Okulları Ziyaret Ettiİl Milli Eğitim Müdürü Afyonkarahisar'daki Okulları Ziyaret Etti

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları, Kamil Miras Anadolu Lisesi Şehit Kerim Üye Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Toki Mevlana Ortaokulu tarafından düzenlenen etkinliğe Vali Vekili Mehmet Keklik, Milletvekilleri Burcu Köksal ve Hakan Şeref Olgun, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Numan Yöner, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı, Şube Müdürleri, okul müdürleri, emekli öğretmenler, aday öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Konferans Salonu'nun girişinde Vali Vekili Mehmet Keklik, İl Protokolü ve İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Afyonkarahisar Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan resim sergisini gezdi. Program, Vali Vekili Mehmet Keklik'in günün anlam ve önemini belirten konuşmalarıyla başladı. Şiirlerin okunmasının ardından emekli öğretmenler adına Yaşar Kale bir konuşma yaptı. Emekli öğretmenlere "Hizmet Şeref Belgesi" verildi ve ardından mesleğe yeni başlayan öğretmen adayları tarafından "Öğretmenliğe Giriş Andı" okundu. Mesleğe yeni başlayan öğretmenler adına Elif Esra Kocabey bir konuşma yaptı ve öğrenciler tarafından hazırlanan oratoryo ve müzik dinletisi gerçekleştirildi. Müdürlüğümüzce düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere İl Protokolü tarafından ödülleri verildi ve tören sona erdi.

#ÖğretmenlerGünü #KamilMirasAnadoluLisesi #Eğitim #Afyonkarahisar #Milletvekili #Vali #Öğretmen