Gözden kaçırmayın

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı

Afyonkarahisar'da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olan Mehmet Özhaseki, nezaket ziyareti için Vali Kübra Güran Yiğitbaşı'na ziyarette bulundu. Karşılama törenine Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Hasan Arslan, Mehmet Taytak, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve vali yardımcıları da katıldı.

Bakan Özhaseki, Valilik Binası girişinde karşılandıktan sonra Valilik Şeref Defteri'ni imzaladı ve ardından Valilik makamına geçti.

Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, Bakan Mehmet Özhaseki'ye nazik ziyaretleri için teşekkür ederek büyük bir memnuniyet duyduğunu belirtti. Vali Yiğitbaşı, Afyonkarahisar'ın ekonomisi, tarihi ve doğal güzellikleri, turizm potansiyeli, spor alanındaki genel durumu ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılan yatırımlar hakkında bilgi vererek mevcut durumu ve talepleri anlattı.

Bakan Mehmet Özhaseki, Vali Yiğitbaşı'na sıcak ilgisi ve misafirperverliği için teşekkür ederek Afyonkarahisar'da bulunmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti.