Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Gazilerle Yürüyüş GerçekleştirildiAfyonkarahisar'da Gazilerle Yürüyüş Gerçekleştirildi

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı, Pençe-Kilit Harekâtı operasyon bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Abdullah Köse için taziye mesajı yayımladı. Vatanı için en değerli varlığını, canını feda eden kahraman askerimiz Abdullah Köse'ye Allah'tan rahmet dileriz. Şehidimizin ailesine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz.

"Her zaman milletimizin yanında ve destekçisi olarak duruşumuzu sürdüreceğiz" diyen İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı, Abdullah Köse'nin şehadet haberinin tüm Afyonkarahisar halkı ve İYİ Partililer tarafından derin bir üzüntüyle karşılandığını belirtti.

İl Başkanı, şehidimizin ailesine her türlü desteği sağlayacaklarını ve yas sürecinde yanlarında olacaklarını ifade etti. Ayrıca, terörle mücadelede hayatlarını kaybeden tüm şehitlere Allah'tan rahmet, gazilere ise sağlık ve sıhhat temennisinde bulundu.

Acı olayın ardından, İYİ Parti'nin şehit aileleri ve gazilerle dayanışma içerisinde olmaya devam edeceğini vurgulayan İl Başkanlığı, milletin bekası ve ülkenin birliği uğruna verilen mücadelede, şehit ve gazilerin her daim onurlu bir yere sahip olduğunu ve onların fedakarlıklarının unutulmayacağını hatırlattı.

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı olarak, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ülkenin güvenliği ve huzuru için yürüttüğü operasyonlarda gösterilen kahramanlık ve fedakârlıkların takdirle karşılandığını, vatanın bölünmez bütünlüğü için canını feda eden tüm şehitlere minnettarlıkla yaklaşıldığını ve onların yüksek idealinin her daim yaşatılacağını belirtti.

Şehidimiz Abdullah Köse'nin kahramanca mücadelesinin ve aziz hatırasının daima canlı tutulacağı, Afyonkarahisar ve Türkiye genelinde şehidin adının yaşatılacağı sözleriyle mesajını tamamlayan İl Başkanlığı, ülkenin huzuru ve güvenliği için canını feda eden tüm şehitleri rahmetle andı.

#İYİParti #Afyonkarahisar #Şehit #Taziyemesajı #TerörleMücadele #MilletinBekası #KahramanAsker #Vatanİçin