Gözden kaçırmayın

Ak Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış Emirdağ Belediyesi'ni Ziyaret EttiAk Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış Emirdağ Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Emirdağ Belediyesi, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'nun yönergeleri doğrultusunda sosyal belediyecilik faaliyetlerini sürdürmektedir. Bu kapsamda düzenlenen Ayasofya Temalı İstanbul gezileri devam etmektedir. Ücretsiz olarak düzenlenen bu geziler ile ilçemizin değerli kadınları, İstanbul'un önemli mekanlarını ziyaret etmektedir.

Gezi, Eyüp Sultan Camii'nde başlamakta ve Ayasofya Camii, Sultan Ahmet Camii, Topkapı Sarayı, Mısır Çarşısı, Yeni Camii, Galata Kulesi, İstiklal Caddesi gibi İstanbul'un sembolik mekanlarına uğramaktadır. Ayrıca, Boğaz turu da yapılarak şehrin güzellikleri denizden de görülebilmektedir.

Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, projelerinde kadınlara pozitif bir ayrımcılık yapmakta ve bu gezilerle İstanbul'un tarihi zenginliklerini kadınlara tekrar keşfetme fırsatı sunmaktadır. Ücretsiz olan kültür ve turizm gezilerine katılmak isteyenlerin Kadın Kültür Evi'ne isimlerini yazdırmaları yeterlidir.

Geziye katılan kadınlar, bu anlamlı organizasyon için Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'ya ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletmektedir.

#EmirdağBelediyesi #İstanbulGezisi #KültürGezisi #SosyalBelediyecilik #SerkanKoyuncu #KadınlarınKeşfi #ÜcretsizGezi #Emirdağ