Gözden kaçırmayın

19 Eylül Gaziler Günü - Kahramanlar Sahada, Vatan Onlarla Spor Etkinlikleri19 Eylül Gaziler Günü - Kahramanlar Sahada, Vatan Onlarla Spor Etkinlikleri

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, şehrin tüm ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarını sürdürüyor. Eğitim, sağlık, spor, kültür ve turizm gibi alanlarda, öncelikli yatırımlara ve projelere odaklanarak hizmetlerin en iyisini sunmaya gayret eden Vali Yiğitbaşı, ilçe ve köylerde sıcak asfalt çalışmalarının hızlandırılması talimatını verdi.

Vali Yiğitbaşı'nın talimatları doğrultusunda yapılan sıcak asfalt çalışmaları büyük bir başarı elde etti. Grup sıcak asfalt çalışmaları sonucunda, 2023 yılı Eylül ayı itibarıyla 112 kilometreye ulaşılarak Afyonkarahisar İl Özel İdaresi tarihinde rekor sayılabilecek bir rakama ulaşıldı.

2022 yılında 51,5 kilometrelik sıcak asfalt çalışması yapılırken, bu rakam 2023 yılında 112 kilometreye yükseldi. Toplamda ise il genelindeki sıcak asfalt yol uzunluğu 364,3 kilometreye ulaştı. Vali Yiğitbaşı'nın yönlendirmeleriyle gerçekleştirilen bu çalışmalar, Afyonkarahisar'ın her alanda gelişimine katkı sağlamaktadır.