Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi İle İl Sağlık Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandıAfyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi İle İl Sağlık Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr.Serhat Korkmaz, kurumlarımızı ziyaret etmeye devam ediyor. Bu akşam itibariyle Sinanpaşa ve Sandıklı Devlet Hastanelerini ziyaret eden Korkmaz'a Müdürlüğümüz Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Opr.Dr.Ahmet Murat Koyuncu eşlik etti.



İl Sağlık Müdürü Korkmaz, ziyaretlerinde başta Acil birimleri ve yataklı servisler olmak üzere hastanelerin çalışmalarını inceleyip yetkililerden bilgi alarak değerlendirmelerde bulundu. Ayrıca hastalar ve personel ile de sohbet eden Korkmaz, hastanelerin ihtiyaçları, personel ve hastaların istek ve önerilerine kulak verdi.



Bu ziyaretler, İl Sağlık Müdürü Korkmaz'ın kurumların çalışmalarını yakından takip etme ve sorunları giderme amacını taşımaktadır. Korkmaz, sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak ve vatandaşların memnuniyetini sağlamak için böyle ziyaretlere önem vermektedir.



Sosyal medya etiketleri: #saglikmuduru #ziyaret #hastaneziyareti #kalitehizmet #memnuniyetsaglama