Gözden kaçırmayın

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı

Bu yıl 5. kez düzenlenen Ethem Tem Fotoğraf Yarışması'nda dereceye giren ödüllü fotoğraflar Büyük Taarruz Zafer Haftası kutlamaları kapsamında sergilendi. Atatürk'ün fotoğrafçısı Ethem Tem'in dünya çapında ün yapmış Kocatepe'de çekilmiş fotoğrafı da bu sergide yer aldı. Afyonkarahisar Belediyesi ve Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Afyonkarahisar Şubesi iş birliğinde düzenlenen yarışmada seçilen 30 fotoğraf sergide ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Sergi, Taş Medrese'de açıldı ve büyük ilgi gördü.

Serginin açılışını Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve diğer protokol üyeleri gerçekleştirdi. Sergideki fotoğrafları inceleyen Vali Yiğitbaşı, bu yarışmanın büyük zaferin 101. yılını kutladığımız bu anlamlı haftada Afyonkarahisar'da gerçekleştirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Emeği geçenlere teşekkür etti.

Ethem Tem Jüri Özel Ödülü ve diğer dereceye giren fotoğrafçılara ödülleri Vali Yiğitbaşı ve protokol üyeleri tarafından takdim edildi.