Gözden kaçırmayın

Elektrik Dağıtım Şirketi, Enerji Tasarrufu İçin Öneride BulunduElektrik Dağıtım Şirketi, Enerji Tasarrufu İçin Öneride Bulundu

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti'nin ortak finansmanıyla hayata geçirilen CREATE IN IZMIR: Kültürel ve Yaratıcı Endüstriler Dijital Girişimcilik Hub'ı Projesi için heyet, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Ali Şenol'u ziyaret etti. Zafer Kalkınma Ajansı Afyonkarahisar Yatırım Destek Ofisi Uzmanı Suat Bayram da ziyarette bulundu. Ziyarette, CREATE IN IZMIR projesi hakkında ayrıntılı sunumlar ve görüşmeler gerçekleştirildi.

CREATE IN IZMIR: Kültürel ve Yaratıcı Endüstriler Dijital Girişimcilik Hub'ı Projesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın yürüttüğü Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında İzmir'de hayata geçirildi. Eylül 2022'de başlayan ve 30 ay sürecek olan projede, EGİAD, İzmir Vakfı ve İZKA iş birliğiyle İzmir Ekonomi Üniversitesi Yaratıcı Ekonomi Uygulama ve Araştırma Merkezi (İEÜKREA) tarafından yürütülüyor.

Proje, İzmir, Aydın, Denizli, Afyonkarahisar, Uşak, Manisa, Kütahya ve Muğla gibi Ege Bölgesi'ndeki dijital oyun, dijital sanat, bilişim/yazılım, tasarım, sinema/televizyon ve diğer yaratıcı endüstrilere odaklanıyor. Yaratıcı endüstrilerin ve üretim sektörünün uluslararası gücünü artırmayı hedefleyen proje, bu bölgelerde çalışmalar yürütüyor.