Gözden kaçırmayın

Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Başarı DilekleriYeni Eğitim-Öğretim Yılına Başarı Dilekleri

Afyonkarahisar'da her yıl düzenlenen Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen 3x3 Basketbol Turnuvası sona erdi. Turnuva, Zafer Meydanı'nda İstanbul, Uşak, Balıkesir, Eskişehir, Kayseri ve Afyonkarahisar'dan toplamda 6 şehirden 300'den fazla sporcuyla gerçekleştirildi.

Afyonkarahisar Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Basketbol Federasyonu Basketbol İl Temsilciliği tarafından organize edilen 'Geleneksel 3x3 Zafer Turnuvası'nda büyük erkekler, genç erkekler, yıldız erkekler, küçük erkekler ve küçük kızlarda toplamda 50 takım yarıştı.

Turnuvada kızlar kategorisinde Bahçeşehir birinci, Gazi Basketbol ikinci ve Kasırga üçüncü olurken, erkekler kategorisinde ise Kaymak takımı birinci, Kalamarlar ikinci ve Yürüyen Uçak üçüncü oldu. Yıldız Erkekler kategorisinde Ali Cenaplar birinci, 08 Victory ikinci ve 08 gençlik üçüncü oldu. Genç Erkekler kategorisinde Roket Camaati birinci, Spinosavrus ikinci ve Flowerboys üçüncü sırada yer aldı. Büyük Erkekler kategorisinde ise Hasketbol birinci, Takeover ikinci ve ortaya karışık takımı üçüncü oldu.

Müsabakaların ardından ödül töreni düzenlendi. Dereceye giren takımlara kupa ve ödülleri Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen ve Afyonkarahisar Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Sami Çetinaktı tarafından takdim edildi.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Afyonkarahisar'da birçok spor organizasyonunun düzenlendiğini belirterek, gençlerin spora ilgisinin memnuniyet verici olduğunu ifade etti. Kasapoğlu, Afyonkarahisar Belediyesi ile iş birliği içerisinde gerçekleştirilen 3x3 Zafer Turnuvası'nın da gençlerin büyük ilgisini çektiğini sözlerine ekledi. Organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Kasapoğlu, spor etkinliklerinin gençlerle buluşmaya devam edeceğini vurguladı.