Gözden kaçırmayın

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı

Denizli Sarayköy'e tayini çıkan Emirdağ İlçe Seçim Kurulu Müdürü İskender Kozluca, Kaymakam Bilici'ye veda ziyaretinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Bilici, İskender Kozluca'ya ilçemize verdiği hizmetlerden ötürü teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.

İskender Kozluca, Emirdağ İlçe Seçim Kurulu Müdürlüğü görevini yürütmekteyken Denizli'nin Sarayköy ilçesine tayin oldu. Bu nedenle Kaymakam Bilici'ye veda ziyaretinde bulunarak, istifa dilekçesini sundu. Kozluca, Kaymakam Bilici'ye ilçemizdeki hizmetlerinden dolayı teşekkür etti ve kendisine veda ettiği için duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaymakam Bilici ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Kozluca'ya yeni görevinde başarılar diledi. Bilici, İskender Kozluca'nın ilçemize verdiği hizmetlerin önemli olduğunu belirtti ve ona teşekkür etti. Yeni görevinde başarılar dileyen Bilici, Sarayköy ilçesinde de başarılı çalışmalara imza atacağından emin olduğunu söyledi.

İskender Kozluca, Emirdağ İlçe Seçim Kurulu Müdürlüğü'ndeki görevinden ayrılarak Denizli'nin Sarayköy ilçesinde yeni bir göreve başlayacak. Kaymakam Bilici ise Kozluca'nın ilçemizdeki hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, ona yeni görevinde başarılar diledi. Kozluca'nın veda ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Bilici, Sarayköy ilçesinde de aynı başarıyı sergileyeceğinden emin olduğunu söyledi.

İskender Kozluca, Emirdağ İlçe Seçim Kurulu Müdürlüğü görevinden ayrılarak Denizli'nin Sarayköy ilçesinde yeni bir göreve atanırken, Kaymakam Bilici'ye veda ziyaretinde bulundu. Kaymakam Bilici, Kozluca'ya duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kozluca'ya yeni görevinde başarılar diledi. Bilici, Kozluca'nın ilçemize verdiği hizmetlerin önemli olduğunu vurgulayarak, teşekkür etti.

#Denizli #Sarayköy #Emirdağ #İskenderKozluca #KaymakamBilici