Gözden kaçırmayın

İl Milli Eğitim Müdürü Afyonkarahisar'daki Okulları Ziyaret Ettiİl Milli Eğitim Müdürü Afyonkarahisar'daki Okulları Ziyaret Etti

Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş'ın ikinci kez atanmasının ardından, birçok fakülte, yüksekokul ve merkezin yöneticileri de değişti. Eğitim Fakültesi Dekanlığı'na Prof. Dr. Nusret Koca, Turizm Fakültesi Dekanlığı'na Prof. Dr. Hasan Hüseyin Soybalı atandı. Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü ise Doç. Dr. Cahit Erdem oldu. Bayat, Çay ve Dazkırı Meslek Yüksekokulları'nın müdürleri de belirlendi. Ayrıca, AKÜREM'e İsmail Aytekin, Kocatepe Hayvan Hastanesi'ne Musa Korkmaz, Veteriner Fakültesi Eğitim, Araştırma ve Uygulama Çiftliği'ne Mustafa Tekerli müdür olarak görevlendirildi. Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölüm Başkanlığı'na Sibel Yazıcı, Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü'ne Mustafa Yalçın, Kurumsal İletişim Rektör Danışmanlığı'na Sena Coşkun ve Hukuk Rektör Danışmanlığı'na Hakan Kaşka atandı.

AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, yöneticiliğin bir bayrak yarışı olduğunu belirterek, yeni yöneticilere başarılar diledi ve önceki yöneticilere AKÜ'ye verdikleri katkılar için teşekkür etti.

#AfyonKocatepeÜniversitesi #YöneticiAtamaları #EğitimHaberleri #Yükseköğretim