Gözden kaçırmayın

Ak Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış Emirdağ Belediyesi'ni Ziyaret EttiAk Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış Emirdağ Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, baba ocağı Emirdağ'a yapacağı ziyaretler için ilçeye gitti. Cumhuriyet Meydanı'nda kalabalık bir topluluk tarafından çiçeklerle karşılanan Bakan Göktaş, Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ve diğer ilçe yetkilileriyle birlikte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Bakan Göktaş, aile kabristanını ziyaret etti. Ardından Tez köyüne geçen Bakan Göktaş, köy sakinleriyle buluştu ve köy merkezinde düzenlenen programa katıldı. Burada katmer pişiren Bakan Göktaş, aşure dağıttı.

Ziyaretlerine devam eden Bakan Göktaş, İlçe Kaymakamlığı ve AK Parti İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Son olarak Emirdağ Belediyesi'ne giden Bakan Göktaş, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu tarafından ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgilendirildi.

Emirdağ Belediyesinde Huzurevi protokolü imzalandı! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Emirdağ ilçesinde yapılacak olan huzurevi için protokol imzaladı. Protokole göre, ilçede yapılacak huzurevi, 2552 metrekarelik bir alanda inşa edilecek. Huzurevi, 72 kişi kapasiteli olacak ve modern 1+1 müstakil tip evlerden oluşacak. Huzurevi projesinin 2024 yılında tamamlanması hedefleniyor. Bu proje ile ilçenin yaşlı nüfusuna kaliteli bir yaşam alanı sağlanması amaçlanıyor.

Son olarak, Bakan Göktaş Emirdağ Huzurevi'ni ve Fazlı-Macide Halaç Huzurevi'ni ziyaret etti. Huzurevi sakinleriyle yakından ilgilenen Bakan Göktaş, onlarla sohbet etti ve hayırlı ömürler diledi. Ayrıca, yapılacak olan Mahalle Tipi Huzurevi proje alanında incelemelerde bulunuldu.

Bakan Göktaş, Uzun Çarşı'da esnaflarla bir araya geldi. Esnaflarla sohbet eden ve kendilerine başarılar dileyen Bakan Göktaş, orada bulunan vatandaşlara da ilgi gösterdi.

Son olarak, Emirdağ Gurbetçi Festivali'ne katılan Bakan Göktaş, festivalde yaptığı konuşmada Emirdağ'a gelecek olan tomografi cihazı, Mahalle Tipi Huzurevi projesi ve Emirdağ'a kurulacak olan Çocuk Evi Sitesi gibi projeler hakkında müjde verdi.

Bakan Göktaş, Emirdağ ziyaretlerinin ardından programını tamamladı. Ziyaretlerinde Bakan Göktaş'a Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ve AK Parti İlçe Başkanı Erkan Karakuş eşlik etti. #Emirdağ #Huzurevi #BakanGöktaş #SosyalHizmetler