Gözden kaçırmayın

Genel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam EdiyorGenel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam Ediyor

Adnan Menderes Bulvarı, belediyemizin kavşak ve orta refüjlerde yürüttüğü çalışmalarla modern bir görünüme kavuşuyor. Ağaçlandırma, çiçek dikimi, çim budama ve peyzaj çalışmalarının yanı sıra, kendi tesislerimizde ürettiğimiz beton bariyer taşları kullanarak yenileme çalışmaları yapıyoruz. Şehrin birçok noktasında dinleme alanları, parklar, orta refüjler ve kavşaklarda modern düzenlemeler yapıyoruz. Estetik bir görünümün yanı sıra, ışıklandırmalar da yapıyoruz. Son olarak Adnan Menderes Bulvarı'nda yenileme çalışması başlatıldı.

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, şehir estetiğini ön planda tutarak yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Ortam refüjlerindeki çalışmalar şu anda devam ediyor. Adnan Menderes Bulvarı'nda da bu çalışmalara başlandı. Belediye iştirakimiz YÜNTAŞ AŞ.'ye bağlı üretim tesisimizde ürettiğimiz taşlarla özellikle ana arterlerde bulunan orta refüjleri modern bir görünüme kavuşturuyoruz. Adnan Menderes Bulvarı'ndaki orta refüjün taban döşemeleri söküldü ve beton bariyer taşları döşeniyor. Bittiğinde, bulvar daha modern ve düzenli bir görünüme kavuşacak.

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, kent estetiğine uygun yenileme çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Şehir merkezinde ve belirli noktalarda benzer çalışmalar yaparak, kavşak noktalarını renkli ve modern bir görünüme kavuşturacaklarını belirtti. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan plan doğrultusunda, tüm mahallelerde ve güzergahlarda ihtiyaç duyulan eksikliklerin giderilmesi için çalışmalar devam ediyor.