Gözden kaçırmayın

Genel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam EdiyorGenel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam Ediyor

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısı düzenledi. Devrane Kafede gerçekleştirilen toplantıda, belediye hizmetleri ele alındı. Başkan Zeybek, muhtarların sorunlarını dinleyerek, taleplerin en kısa sürede giderileceğini söyledi. Toplantıda ayrıca yeni çalışmaların istişaresi yapıldı.

Başkan Zeybek, belediye hizmetlerinin daha verimli ve etkin olması için istişare ve değerlendirme toplantılarına devam ediyor. Bu kapsamda 58 mahalle muhtarıyla bir araya gelen Zeybek, Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur ve muhtarların sorun ve taleplerini dinledi. Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerinin de katıldığı toplantıda, belediyenin yapmış olduğu yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgiler paylaşıldı.

Muhtarların görüş ve önerileri alındıktan sonra, yeni çalışmaların istişaresi yapıldı. Başkan Zeybek, muhtarların taleplerini en kısa sürede giderileceğini söyledi ve sık sık yapılan istişare toplantılarıyla çalışmaların daha nitelikli hale getirildiğini vurguladı. Muhtarlar, düzenli şekilde toplantı yaparak taleplerini dinleyen Belediye Başkanı Zeybek'e teşekkür etti.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 2024 yerel seçimlerinde tekrar belediye başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı. Zeybek, 2019 yerel seçimlerinde teveccüh gösteren hemşehrilerine teşekkür ederek, 2024 yerel seçimlerinde aday adayı olduğunu duyurdu. "İlimizi seviyoruz, yapılacak çok daha güzel şeyler var" diyen Zeybek, Cumhurbaşkanının ve Genel Merkezin uygun görüşü halinde aday olacağını belirtti.

Başkan Zeybek, Afyonkarahisar'ın tanınırlığını artırmak için yaptıkları tanıtım çalışmalarını ve uluslararası festivallere ev sahipliği yapmasını önemsediğini söyledi. Afyonkarahisar'ın bir kenar şehir olarak bilindiğini ancak son yıllarda yapılan tanıtımlarla tanınan bir şehir haline geldiğini dile getirdi. Başkan Zeybek, yapılan yatırımlar ve çalışmaların sonucunda turistlerin konaklama süresinin arttığını da paylaştı.

Başkan Zeybek, göreve geldiklerinde söz verdikleri 37 projeden 33'ünü tamamladıklarını belirtti. Ayrıca, söz vermedikleri ve vaat etmedikleri ekstra 40 projeyi hayata geçirdiklerini söyledi. Zeybek, ekonomik kriz, pandemi ve deprem gibi zorluklara rağmen akılcı yatırımlar yaparak, tasarruf tedbirlerini uyguladıklarını ve gelirlerinden daha fazla yatırım gerçekleştirdiklerini ifade etti. Başkan Zeybek, önümüzdeki dönem için aday adayı olduklarını ve üst yapı çalışmalarının devam ettiğini de sözlerine ekledi.