Gözden kaçırmayın

Genel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam EdiyorGenel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam Ediyor

Afyonkarahisar Belediyesi, şehrimizdeki ihtiyaç sahibi ailelere yardım elini uzatmaya devam ediyor. Yardım Birimi aracılığıyla tespit edilen ailelere gıda ve erzak destekleri sağlanıyor. Her yıl belirlenen zamanlarda temel ihtiyaç malzemelerinin bulunduğu koliler vatandaşlara ulaştırılıyor. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, "Gönül Belediyeciliği" anlayışıyla hayata geçirdiği projelere devam ediyor.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in talimatlarıyla yapılan yardımlarla ihtiyaç sahibi ailelerin yüzü güldürülüyor. Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Yardım Hizmetleri Birimi tarafından yürütülen program kapsamında gıda kolisi desteği sağlanıyor. Maddi durumu yetersiz ihtiyaç sahibi ailelere yönelik projede gıda yardım paketleri özenle taşınarak ailelere teslim ediliyor. Şehir genelinde yardıma muhtaç aileler belirlenmeye devam edilirken binlerce aileye gıda kolileri ulaştırılıyor. Son üç ayda ihtiyaç sahibi, yetim, öksüz, dul ve engelli bireylere 3.250 gıda paketi desteği sağlandı.

Başkan Mehmet Zeybek, konuyla ilgili açıklamasında, "Yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımıza gıda kolilerini ulaştırmayı sürdürüyoruz. Sosyal Belediyecilik şiarıyla hareket ediyor, hemşehrilerimizi yalnız bırakmıyoruz. Yardımlarımızla yüzleri güldürmek tek gayemiz. Hemşehrilerimden çevremizde yardıma muhtaç kimseleri Belediyemize bildirmelerini istiyorum. Yardımlarımızı alarak değerlendirerek ulaştırıyoruz. Ihtiyaç sahibini bilmemezlik yapmak vebali size, bilmemezlik yapmamak ise bize ait. Muhtarlarımızla birlikte nerede yardıma muhtaç varsa oraya gidiyoruz" şeklinde konuştu.

Mahalle muhtarları, dağıtım programı kapsamında vatandaşlara teslim edilen yardım kolilerinin gözetim altında verildiğini belirtti. Muhtarlar, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'e teşekkür etti. Muhtarlardan Şule Öztürk, Başkan Zeybek'in desteğiyle ihtiyaç sahibi ailelere dokunmaya çalıştıklarını söyledi. Ramazan Doğankaya, Başkan Zeybek'in mahalleye yapılan yatırımlarla memnun olduklarını belirtti. Şura Köylü ise Zeybek Başkan ve ekibine teşekkür ederek sosyal projeler kapsamında yardımların karşılandığını ve vatandaşların sevindiğini ifade etti. Ömer Ortaç, vatandaşlara yapılan yardımlar için Başkan Zeybek ve ekibine teşekkür etti. Murat Keskin ise Başkan Zeybek'in her zaman hızlı bir şekilde destek verdiğini ve mahalle sakinlerinin memnun olduğunu söyledi.