Gözden kaçırmayın

Ak Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış Emirdağ Belediyesi'ni Ziyaret EttiAk Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış Emirdağ Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Emirdağ Belediyesi, Ayasofya temalı ücretsiz İstanbul gezileri düzenlemeye devam ediyor. Bu gezilere katılan Emirdağ'ın değerli kadınları, Ayasofya Camii, Yerebatan Sarnıcı, Mısır Çarşısı, Topkapı Sarayı, Galata Kulesi gibi İstanbul'un sembolü haline gelmiş mekanları ziyaret ediyorlar. Ayrıca, yapılan Boğaz turu ile birlikte, kadınlara öğle yemekleri de ücretsiz olarak ikram ediliyor.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, kadınlara yönelik örnek projeleri hayata geçirme konusunda önemli adımlar atmaktadır. Belediye Başkanı Koyuncu, "Hanım kardeşlerimiz, Emirdağ Belediyesi'nin kültür gezileri sayesinde İstanbul'un tarihi zenginliklerini yeniden keşfediyor. Ücretsiz olarak düzenlenen kültür ve turizm gezilerine katılmak isteyenler, Kadın Kültür Evine isimlerini yazdırmaları yeterli." ifadelerini kullandı.

Kadınlar, İstanbul'un güzelliklerini yakından görme fırsatı buldukları için mutlu bir gün geçirdiler. Bu imkanı sağlayan Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'ya teşekkür ettiler.

#EmirdağBelediyesi #İstanbulgezileri #Kadınlaraözelproje #Kültürturizmi #SosyalSorumluluk #SerkanKoyuncu #Emirdağ