Gözden kaçırmayın

İl Milli Eğitim Müdürü Afyonkarahisar'daki Okulları Ziyaret Ettiİl Milli Eğitim Müdürü Afyonkarahisar'daki Okulları Ziyaret Etti

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla gerçekleştirilen etkinliklere katıldı. Rektör Okumuş, Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve diğer protokol üyeleriyle birlikte Hava Şehitliği'ni ziyaret etti ve şehitlerin mezarlarına karanfil bıraktı. Ardından Asri Mezarlık'ta gerçekleştirilen bir programa katılan protokol üyeleri, Gedik Ahmet Paşa Camii'nde düzenlenen mevlid-i şerif ve hatim duasına katıldılar. Kur'an-ı Kerim tilaveti ve ilahilerin okunduğu mevlit programı, bir ikramın ardından sona erdi.

Rektör Okumuş, daha sonra Zafer Meydanı'nda gerçekleştirilen 15 Temmuz temalı fotoğraf ve kitap sergilerinin açılışına katıldı. Afyonkarahisar Valisi Yiğitbaşı, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, İl Jandarma Komutanı J. Albay Yılmaz Kırgel, İl Emniyet Müdürü Ali Temiz ve diğer kurum müdürlerinin de hazır bulunduğu açılışta, kurdele kesimi yapıldı.

Hain darbe girişiminin yedinci yıl dönümünde düzenlenen fotoğraf sergisi ve kitap standı büyük ilgi gördü. AFSÜ, AKÜ ve Afyonkarahisar Belediyesi iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinlikte, 15 Temmuz'a dair çarpıcı karelerin yer aldığı fotoğraf sergisi ziyaretçiler tarafından ilgiyle incelendi. Ayrıca, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından derlenen 15 Temmuz konulu kitaplar da büyük ilgi gördü.