Gözden kaçırmayın

Elektrik Dağıtım Şirketi, Enerji Tasarrufu İçin Öneride BulunduElektrik Dağıtım Şirketi, Enerji Tasarrufu İçin Öneride Bulundu

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. Ziyarete Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş da katıldı. Ziyaret sırasında Zeybek, ATSO yönetim kurulu başkanı Hüsnü Serteser, meclis başkanı Mustafa Ali Çelikten, yönetim kurulu başkan yardımcısı Yücel Albay ve diğer yönetim kurulu üyeleriyle görüş alışverişi yaptı.

Zeybek, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, seçimlerden sonra odaların başkanlarını ziyaret ederek Afyonkarahisar'ın problemlerini konuşmak istediklerini belirtti. Zeybek, Kurban Bayramı sırasında Afyonkarahisar'da 1 milyon 300 bin aracın geçiş yaptığını öğrendiklerini ve bu durumun Afyon esnafı için büyük bir kazanç olduğunu söyledi. Ayrıca Zeybek, restorasyon çalışmalarına hız verdiklerini ve tarihi binaları yeniden eski haline getirmeye çalıştıklarını belirtti.

ATSO yönetim kurulu başkanı Hüsnü Serteser ise ziyaret dolayısıyla teşekkür ederek, Zeybek'in arada gelip istişarelerde bulunduğunu ve yapılanları anlattığını söyledi. Serteser, Afyonkarahisar'ın potansiyelini ortaya çıkarmak için Belediye Başkanı olarak işbirliği yaptıklarını ifade etti.

ATSO meclis başkanı Mustafa Ali Çelikten de Afyonkarahisar'ın büyük bir potansiyele sahip olduğunu belirterek, Belediye Başkanı olarak birlikte çalıştıklarını ve Afyon'u cazibe merkezi haline getirmek için çaba gösterdiklerini söyledi.

Ziyaret sonunda bir fotoğraf çekimi yapıldı.