Gözden kaçırmayın

Genel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam EdiyorGenel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam Ediyor

Afyonkarahisar Belediyesi, şehirdeki refüjler, kaldırımlar ve parklara binlerce çiçeği toprakla buluşturarak, kenti renklendirdi. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte, belediye ekipleri 130 bin çiçek dikerek Afyonkarahisar'ı renkli bir hale getirdi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, hafta içi ve hafta sonu demeden çalışarak yeşil alanları daha da güzelleştirdi. Şehir adeta bir çiçek bahçesine döndü.

Afyonkarahisar'da yapılan peyzaj çalışmalarıyla şehir modern bir görünüme kavuştu ve mevsimine uygun rengarenk çiçeklerle süslendi. Toplamda 130 bin çiçek toprakla buluşturularak, afyonkarahisar Belediyesi örnek bir park ve yeşil alan hizmeti sunmaya devam etti. M. Sami Hancıoğlu Masal Parkı, Veysel Eroğlu Parkı, Akarçay, Karayolları Parkı, Şehit Ömer Halis Demir Parkı gibi birçok park ve orta refüje çiçekler dikildi.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, yaz aylarının gelmesiyle beraber şehrin renkli bir görünüme kavuştuğunu söyledi. 130 bin çiçeği toprakla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Zeybek, Afyonkarahisar'ı yeşil alanlar konusunda örnek bir kent yapmayı hedeflediklerini söyledi. Hedeflerinin, vatandaşların aileleriyle birlikte parklarda hoş vakit geçirmesini sağlamak olduğunu belirten Başkan Zeybek, bu çalışmada emeği geçen tüm ekiplere teşekkür etti.

#Afyonkarahisar #çiçekler #yeşilalan #parklar