Gözden kaçırmayın

Genel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam EdiyorGenel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam Ediyor

Afyonkarahisar Belediyesi, Uydukent bölgesinde sıcak asfalt çalışmalarına başladı. Yağmur suyu çalışmaları tamamlanan Uydukent Orhangazi, Osmangazi ve Yeşulyurt Mahalleleri, sıcak asfaltla buluşacak. Belediye, üstyapı çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalardan biri de Orhangazi Mahallesi'nin sıcak asfaltının yenilenmesi. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, saha incelemelerini sürdürüyor ve çalışan ekipleri ziyaret ediyor.

Başkan Zeybek, yol çalışmalarını incelediğinde, bu yıl şiddetli yağışlar nedeniyle aksamalar yaşandığını belirtti. Ancak hava normale döndüğünde, yol çalışmalarının hız kazandığını söyledi. Ekiplerin çift vardiya çalıştığını ifade eden Başkan Zeybek, Orhangazi, Osmangazi ve Yeşilyurt Mahallelerinin alt yapı çalışmalarının tamamlandığını ve sıcak asfalta başlandığını belirtti. Başkan Zeybek ayrıca Yenice, Mareşal Fevzi Çakmak ve Fatih Mahallelerinde yol çalışmalarının hızla devam ettiğini ve şehir merkezinde de kaldırım ihalelerinin yapıldığını dile getirdi.

Başkan Zeybek, Orhangazi Mahallesindeki çalışmaları yerinde inceledi ve çalışanlarla sohbet etti. Sıcak hava ve yoğun çalışma temposuna bir mola vererek ekiplere içecek ikram etti. Başkan Zeybek, çalışanlara kolaylıklar diledi ve küçük bir kız çocuğunun vişne ikramını geri çevirmedi. Kısa bir sohbetin ardından hediye veren Başkan Zeybek, fotoğraf çektirdi.