Gözden kaçırmayın

Genel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam EdiyorGenel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam Ediyor

Afyonkarahisar Valiliği ve Afyonkarahisar Belediyesi, "Baba-Çocuk Kampı" etkinliğiyle aileleri bir araya getirmeye devam ediyor. Bu etkinlik, Afyon Motor Sporları Merkezi'nde gerçekleştirilecek ve 7-8-9 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek. Baba Çocuk Kampı, baba-çocuk ilişkisini güçlendirmeyi, aileler arasındaki sosyal ilişkileri pekiştirmeyi hedefliyor. Bu etkinlik için kayıtlar tamamlandı ve 250 kayıt alındı. Kamp kayıt ücretleri depremzedelere yardım amacıyla AFAD ve Kızılay aracılığıyla kullanılacak.
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, kamptaki yoğun ilgiden dolayı mutlu olduğunu belirterek, ailelere yönelik sosyal aktiviteleri düzenlemeye devam edeceklerini söyledi. Ayrıca, depremden etkilenen çocukların zihnindeki olumsuz etkileri azaltmayı ve çocukların geleceğe umutla bakmasını sağlamayı amaçladıklarını belirtti. Bu kamp sayesinde çocuklar, keyifli ve eğitici bir hafta sonu geçirecekler. Bu etkinliklerle Afyonkarahisar, etkinlikler şehri olarak adından söz ettirmeye devam edecek.
Baba-Çocuk Kampı'nda Frizbi, Survivor, Kule, Bataklı, Arşimet, Ben Bilirim, Tangram, Saka, Düz Taban, Kanal, Rota ve Nostaljik oyunlar oynanacak. Ayrıca sinema ve gezi etkinlikleri de yapılacak.
Kamp programı şu şekildedir:
- 7 Temmuz Cuma: Kamp alanına girişler saat 15:00'te başlayacak. Akşam yemeği saat 19:00'da ikram edilecek. Ayrıca açık hava sineması da gösterilecek.
- 8 Temmuz Cumartesi: Sabah saat 08:30'da güne hazırlık yapılacak. Kahvaltı saat 09:00'da ikram edilecek. Ardından takım oyunları ve yarışmalar düzenlenecek. Öğleden sonra Ayazini Metropolisi ve gezi turu yapılacak. Akşam yemeği saat 19:00'da ikram edilecek ve ardından açık hava sineması izlenecek.
- 9 Temmuz Pazar: Sabah saat 08:00'de güne hazırlık yapılacak ve kahvaltı saat 08:15'te ikram edilecek. Takım oyunları ve yarışmalar devam edecek. Ardından ödül töreni gerçekleştirilecek.