Gözden kaçırmayın

Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Başarı DilekleriYeni Eğitim-Öğretim Yılına Başarı Dilekleri

Afyonkarahisar'ın otogarında yapılan bir törenle, Avrupa Şampiyonası muaythai finalinde derece elde eden Kübra Kocakuş ve Meryem Betül Çavdar büyük bir coşkuyla karşılandı. Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, sporcuları bu başarısından dolayı tebrik etti ve daha büyük başarılarının devamını diledi.

İl Müdürü Kasapoğlu şunları söyledi: "Kübra Kocakuş ve Meryem Betül Çavdar, Avrupa Şampiyonası'nda gösterdikleri üstün performansla tüm Afyonkarahisarlı vatandaşlarımıza büyük bir gurur yaşattı. Umuyorum ki bu genç sporcularımız, Türk bayrağını uluslararası arenada gururla dalgalandırmaya devam edecek."

Avrupa Para Tekvando Şampiyonasında birinci olan Meryem Betül Çavdar ve Avrupa Oyunları Kadınlar Muaythai branşında ikinci olan Kübra Karakuş, büyük bir başarı elde etti. Meryem Betül Çavdar, para tekvando sporcusu olarak şunları söyledi: "Avrupa Şampiyonası'ndaki başarılarımız, Türk kadın sporcularının uluslararası platformlarda ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha tüm dünyaya kanıtlamış oldu. Bu başarıların, genç sporcuların motivasyonunu artırmasını ve Türk sporuna yeni başarılar getirmesini diliyorum."