Gözden kaçırmayın

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı

Valiliğimiz tarafından organize edilen Kurban Bayramı Resmi Bayramlaşma Töreni, Vali Vekili Ali Rıza Çalışır ve protokol üyelerinin katılımıyla Taş Medrese'de gerçekleştirildi.

Vali Vekili Çalışır, program öncesinde kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, STK'lar ve basın mensuplarıyla bayramlaşma törenine katılan protokol üyeleriyle bayramlaştı.

Törene Vali Vekili Ali Rıza Çalışır, milletvekilleri İbrahim Yurdunuseven, Hasan Arslan, Mehmet Taytak, Hakan Şeref Olgun, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İl Jandarma Komutanı Albay Yılmaz Kırgel, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, muhtarlar ve basın mensupları katıldı.

Her bir protokol üyesi, konuşmalarında birlik ve beraberlik mesajları verdi ve protokol üyelerinin ve tüm katılımcıların bayramını tebrik etti.

Tören sırasında konuşan Vali Vekili Ali Rıza Çalışır, kurban bayramının kelime anlamının yakınlığı ifade ettiğini belirtti. Vali Vekili Çalışır, "Bayramları bayram kılmak için, halkımızın huzuru, mutluluğu, refahı için gecesini gündüzüne katan değerli güvenlik güçlerimizi de bayram nedeniyle ziyaret edeceğiz. Onların da bayramlarını kutlayacağız. Aziz şehitlerimizin de inşallah kabirlerini ziyaret edeceğiz. Onların da ruhuna da inşallah bir Fatiha okuma imkânı bulacağız. Cenab-ı Hakk birliğimizi, dirliğimizi, huzurumuzu muhafaza eylesin diyorum. Nice güzel bayramlarda, böyle güzel atmosferlerde inşallah kardeşçe kucaklaşabilmeyi, birleşebilmeyi, bir araya gelmeyi de bizlere nasip etsin" dedi.

Vali Vekili Ali Rıza Çalışır, bayram ziyaretleri kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığını da ziyaret etti. Emniyet ve jandarma teşkilatının bayramını kutlayan Çalışır, teşkilatların yürüteceği güvenlik önlemleri hakkında bilgi aldı. Ayrıca, Hava ve Polis Şehitliği'ni ziyaret ederek şehitlerimiz için dua etti ve kabirlerine karanfil bıraktı. Şehit aileleriyle de görüşen Vali Vekili Çalışır, başsağlığı dileklerinde bulundu ve şehit ailelerine desteklerini ifade etti.