Gözden kaçırmayın

Genel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam EdiyorGenel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam Ediyor

Bayramlaşma töreni, Afyonkarahisar Valiliği ve Belediyenin iş birliğiyle Taş Medrese'de gerçekleştirildi. Bu bayramlaşma töreni her bayram geleneği haline gelmiş olup, Afyonkarahisar protokolünü bir araya getiren yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Afyonkarahisar Vali Vekili Ali Rıza Çalışır, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan, MHP Milletvekili Mehmet Taytak, İyi Parti Milletvekili Hakan Şeref Olgun, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp, il protokolü, askeri erkân, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, iş adamları, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri bayramlaşma törenine katıldı.

Törende Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, birlik ve beraberlik mesajları vererek tüm Afyonkarahisarlıların Kurban Bayramını tebrik etti. Başkan Zeybek, Kurban Bayramının il, ülke ve İslam âlemine huzur, sağlık ve bereket getirmesi temennisinde bulundu.

Vali Vekili Ali Rıza Çalışır ve Afyonkarahisar Milletvekilleri de törende konuşmalar yaptı. Protokol, tüm Afyonkarahisarlı vatandaşlar ve İslam Âlemi'nin Kurban Bayramını kutlayarak birlik ve beraberlik mesajları verdi.