Gözden kaçırmayın

Genel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam EdiyorGenel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam Ediyor

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Zeybek, tüm İslam âleminin ve Afyonkarahisarlı hemşehrilerinin bayramını kutladı. Bayramların birlik ve beraberliği pekiştirdiğini vurgulayan Başkan Zeybek, bu bayramların dini bilincin ve manevi değerlerin güçlenmesine vesile olduğunu belirtti. Ayrıca bayramların gelecek nesillere bırakılacak en güzel toplumsal miras olduğunu ifade etti.

Başkan Zeybek, mesajında, bayramların toplumda birleştirici ve bütünleştirici bir özelliğe sahip olduğunu söyledi. Bayramların iyilik ve güzelliklerin, sevinç ve mutluluğun paylaşıldığı özel günler olduğunu belirten Başkan, dini bayramların manevi ortamlarını taşıyarak günlerini kutlamak ve bu duyguları hayatlarına yansıtmak için daha çok çaba harcamamız gerektiğini dile getirdi.

Ayrıca, Başkan Zeybek, Kurban Bayramı'nın fakirleri, yaşlıları ve yetimleri ziyaret ederek onlara yardım etmenin önemine de dikkat çekti. Bayram ruhuna en uygun davranışın, onlara yardım elini uzatmak olduğunu belirten başkan, insanlar arasındaki kardeşlik bağlarının daha da güçlenmesi temennisinde bulundu.

Başkan Zeybek, mesajını sonlandırırken, Kardeşliğimizi daha da güçlendiren bu güzel bayram coşkusunun ülkemize, İslam âlemine ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini umut ettiğini ifade etti.