Gözden kaçırmayın

Genel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam EdiyorGenel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam Ediyor

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, yaptığı ziyaretler kapsamında, bu hafta Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) namaz kıldı ve burada çalışan vatandaşlarla bir araya geldi. Zeybek, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Seçim beyannamesinde "Afyonkarahisar'ı Ortak Akılla" yöneteceğini söz veren Başkan Zeybek, göreve geldiği günden itibaren her hafta bir Cuma gününü farklı bir mahallede geçirerek vatandaşlarla buluşuyor. Bu haftaki ziyaret durağı ise Organize Sanayi Bölgesi oldu.

Başkan Zeybek, OSB ziyaretinde OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay ve bir heyet tarafından karşılandı. Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Başkan Yardımcısı Barış Dal, Yüntaş Genel Müdürü Arif Birsen, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Dr. Özgür Kavak, İGM üyesi Hasan Hüseyin Düşkün, OSB Müdürü Ali Ulvi Akosmanoğlu ve birim müdürleri de ziyarette hazır bulundu.

Başkan Zeybek, OSB'deki fabrika ve işletmelerde çalışan vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi. Vatandaşlar, Başkan Zeybek'in ziyaretindeki yoğun ilgiden memnun olduklarını dile getirdiler. Zeybek, vatandaşların taleplerini yerinde tespit ederek, "Yerinde tespit, yerinde çözüm" anlayışıyla ziyaretlerine devam edeceğini söyledi. Başkan Zeybek, her hafta farklı bir mahallede olacağını ve ziyaretlerini ortak akıl anlayışıyla gerçekleştireceğini belirtti.