Gözden kaçırmayın

Genel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam EdiyorGenel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam Ediyor

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar Belediyesi'ne tahsis edilen Saraydüzü Kamp Merkezi'ni inceledi. Kamp merkezi, Türkiye'nin nadir kros ve kondisyon merkezlerinden biri olacak ve 500 bin metrekare alan üzerinde yer alacak. Tamamlanan üniteler arasında bungalov evleri, gözlem kulesi, kır kahvesi, çocuk oyun alanları, yöresel ürünler satış yeri, otopark, spor salonu, futbol ve basketbol sahaları, yürüyüş yolları, kamelya, kır lokantaları, kır kahvesi ve amfi tiyatro bulunuyor. İbadethane, bekçi kulübesi, çevre ve yol düzenleme çalışmaları ise devam ediyor.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, projenin tamamlanmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, kamp merkezinin içerisinde yapılan düzenlemeler sayesinde doğa ile iç içe bir ortamda antrenman çalışmaları yapabilecek sporcuların aynı zamanda yerli ve yabancı misafirlerin de konaklayabileceği, keyifli vakit geçirebileceği bir sosyal mekan olacağını vurguladı.

Toplam alanı 500 bin metrekare olan Saraydüzü Kamp Merkezi'nde halı saha, basketbol sahası, koşu parkurları, amfi tiyatro, seyir terası, kırkahvesi ve satış ünitesi, yürüyüş ve koşu alanları, karavan ve kamp çadır alanı ile otopark dahil birçok ünite bulunuyor. Bu sayede şehri ziyaret eden yerli ve yabancı turistlerin doğa ile iç içe keyifli bir vakit geçirmesine olanak sağlanacak. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek projenin tamamlanması için özveriyle çalışan Yüntaş Genel Müdürü Arif Birsen, Fen İşleri Müdürü Onur Sadioğlu, Park ve Bahçeler Müdürü Hasan Manap ve Yol Birim Sorumlusu Onur Sürüç'e teşekkür etti.