Gözden kaçırmayın

Genel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam EdiyorGenel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam Ediyor

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, son zamanlarda gerçekleştirdiği önemli ziyaretlerle dikkat çekiyor. Zeybek'in son durağı Ankara oldu ve burada çeşitli temaslarda bulundu. Zeybek, şehrin yeni eserlerini hayata geçirmek için yoğun bir çaba harcıyor. Ziyaretleri kapsamında başta milletvekilleri ve bakanlar olmak üzere birçok önemli kişiyle görüştü.

Zeybek'in ilk durağı, AK Parti milletvekilleri oldu. Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan ile görüşen Zeybek, şehrin yeni yatırımları hakkında bilgi verdi. Ayrıca Gaziantep Milletvekili ve Sportoto teşkilatı eski başkanı Bünyamin Bozgeyik'i de ziyaret etti. Milletvekili Bozgeyik'e şehre verdiği destekten dolayı teşekkür eden Zeybek, yeni görevinde de başarılar diledi.

Zeybek, diğer bir ziyaretinde Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'yla bir araya geldi. Zeybek'in yanında bulunan milletvekilleri, şehrin projelerinden ve yatırımlarından bahsederken, Bakan Yumaklı, projelerin takipçisi olacaklarını belirtti. Zeybek, ayrıca Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile de AFRAY projesi konusunda istişarelerde bulundu.

Son olarak, Zeybek ve milletvekilleri, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile bir araya geldi. Burada Afyonkarahisar'a yeni spor tesisleri ve merkezleri kazandırmak için projeler konuşuldu. Zeybek, ziyaretlerin verimli geçtiğini belirterek, yeni yatırımlar kazandırmaya devam edeceklerini söyledi.