Gözden kaçırmayın

Genel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam EdiyorGenel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam Ediyor

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, teleferik projesinin şantiye sahasını incelemek için ziyarette bulundu. Projenin, Afyonkarahisar'ın hayallerini gerçekleştireceği önemli bir turizm eseri şeklinde hayata geçirileceği belirtildi. Kale zirvesinde ankraj yapımı ve alt istasyonda sosyal tesis ve rekreasyon inşası çalışmaları devam ediyor.

Başkan Mehmet Zeybek, alt istasyonda çalışan ekiplere kolaylıklar dileyerek son durum hakkında bilgi aldı. "Alt istasyondaki çalışmaların devam ettiğini, kale tepesinde ise ankrajların ve direklerin temel kazılarının yapıldığını görmek beni mutlu etti. İnşallah projeler tam zamanında tamamlanacak ve teslim edilecektir. Bu çalışmanın zorluğunu bizzat gördüm, iş makinaları ve vinçlerle yapılıyor ve elle yapılabilecek bir şey değil" dedi.

Başkan Zeybek, tatil döneminde bile hummalı bir şekilde çalışan ekibe teşekkürlerini sunarken, Ağustos ayı sonuna kadar deneme sürüşü yapılacağını, ancak yağışların çalışmaları aksattığını belirtti. Teleferik projesinin tamamlanması ile Afyonkarahisar'ın turizm sektörüne ve ekonomisine büyük katkı sağlaması bekleniyor.