Gözden kaçırmayın

Ak Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış Emirdağ Belediyesi'ni Ziyaret EttiAk Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış Emirdağ Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Emirdağ Belediyesi, kadınlara yönelik düzenlediği kültür ve turizm gezileri kapsamında İstanbul gezisi organize etti. Bu gezide bir araya gelen Emirdağlı kadınlar İstanbul'un sembol haline gelen mekânlarını gezerek eğlenceli bir gün geçirdiler. Ücretsiz olarak düzenlenen bu gezide, Ayasofya Camii, Sultan Ahmet Camii, Mısır Çarşısı ve Galata Kulesi gibi yerlerin yanı sıra Boğazda tekne turu da yapıldı. Ayrıca geziye katılan kadınlara öğle yemeği ücretsiz olarak ikram edildi.

Kadınlara pozitif ayrımcılık yapan Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, projelerinde kadınları önemsiyor ve belediye tarafından düzenlenen kültür ve turizm gezilerinin devamının geleceğini belirtiyor. "İlçemizin kıymetli hanımefendileri Emirdağ Belediyesi kültür gezileri ile İstanbul'un tarihi zenginliklerini keşfediyor. Ücretsiz düzenlediğimiz kültür ve turizm gezilerimiz devam edecek. İlçemizin değerli hanımefendileri her şeyin en iyisini hak ediyor" diyen Başkan Koyuncu, kadınlar için farklı etkinliklerin de düzenleneceğini belirtiyor.

Geziye katılan kadınlar, bu imkanı sunan Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'ya teşekkür ettiler ve keyifli bir gün geçirdikleri için mutlu olduklarını dile getirdiler.