Gözden kaçırmayın

Genel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam EdiyorGenel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam Ediyor

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, yerli ve milli otomobil TOGG'u belediye filosuna dahil edince Afyonkarahisarlı çocukların ilgisi de çekildi. Sokaktan geçen TOGG'u gören çocukların şaşkınlıkları sosyal medyada da paylaşılınca, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek sürpriz bir davetle çocukların hayallerini süsleyen TOGG turu gerçekleştirdi.

Muhammet Sait Çoban, Ali Öztürk, Burak Salih İnkaya ve Ömer Öztürk isimli gençlerin hayali davetle gerçek oldu. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, çocukları önce makamında misafir etti, hediyeler verdi, ardından da TOGG'a bindirerek birlikte şehir turu attı. Direksiyon başına geçen Zeybek Başkan, çocuklarla birlikte keyifli bir gezintiye çıktı. Bu yolculukta çocuklar araçla ilgili merak ettikleri soruları Başkan'a yönelterek sohbet etti.

Zeybek Başkan, TOGG turunu NO 03 kafede eğlenceyle tamamladı. Çocukların yerli ve milli otomobil TOGG'a binme hayalini gerçekleştiren Başkan Zeybek, sokaktaki Afyonkarahisarlıların meraklı bakışları altında çocukları evlerine kadar bıraktı. Hem çocukların hem de ailelerinin unutamayacakları bir anı yaşamasına neden olan Başkan Zeybek, hemşehrileri ile de kucaklaşarak başarılarına bir yenisini ekledi.