Gözden kaçırmayın

Genel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam EdiyorGenel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam Ediyor

Afyonkarahisar Belediyesi, kadınların bilgi ve becerilerini geliştirmeleri ve ev ekonomilerine katkı sağlamaları için çeşitli faaliyetler düzenlemektedir. Bu faaliyetler arasında Kadın Kültür evleri, Hanım Lokali ve meslek edindirme kursları da yer almaktadır. Nermin Erbakan Hanımlar Lokali de bu hizmetlerden biridir ve kursiyerlerinin el emeği göz nuru eserleri sergi ile beğeniye sunmaktadır.

Afyonkarahisar Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle Kadınların El Emekleri Sergisi'nin açılışı gerçekleştirilmiştir. Belediyenin Nermin Erbakan Hanımlar Lokali'nde açılan el emeği sergisi büyük ilgi görmüştür. Serginin açılış ve sertifika töreni, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek'in eşi Sevim Zeybek hanımefendinin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Kadınların El Emekleri Sergisi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Nermin Erbakan Hanımlar Lokali'nde görücüye çıkmıştır. Kursiyerlerin maharetli ellerinden çıkan ürünler, sergiyi ziyaret edenlerden büyük beğeni toplamıştır. Serginin açılışına; Vali Yardımcısı Kübra Teymur, Afyonkarahisar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Semra Güzbey, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek'in eşi Sevim Zeybek, Başkan Yardımcımız Murat Öner'in eşi Fadime Öner ve Nermin Erbakan Hanımlar Lokali Müdürü Nesrin Üner de katılmıştır.

Kadınların El Emekleri adlı sergi, çok sayıda ziyaretçiyi ağırlamıştır ve 15 Haziran tarihine kadar açık kalacaktır. Afyonkarahisar Belediyesi, kadınların el emeği göz nuru eserlerinin sergilenmesiyle birlikte, hanımların sosyal hayatına destek olmaya devam edecektir.