Gözden kaçırmayın

19 Eylül Gaziler Günü - Kahramanlar Sahada, Vatan Onlarla Spor Etkinlikleri19 Eylül Gaziler Günü - Kahramanlar Sahada, Vatan Onlarla Spor Etkinlikleri

Bugün bölgede hava parçalı ve çok bulutlu olacak. Aralıklı ve yerel olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Özellikle öğle saatlerinden itibaren Afyonkarahisar, Uşak ve Denizli'nin doğu kısımlarında yağışlar yerel olarak kuvvetli olabilir.

Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ancak rüzgarların kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esmesi öngörülüyor.

Afyonkarahisar ve çevresi, Denizli'nin doğusu ve Uşak'ta ise kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. Beklenen gök gürültülü sağanak yağışların bu bölgelerde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Vatandaşların ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması öneriliyor.

Afyonkarahisar, Başmakçı, Bayat, Bolvadin, Çay, Çobanlar, Dazkırı, Dinar, Emirdağ, Evciler, Hocalar, İscehisar, İhsaniye, Kızılören, Sandıklı, Sinanpaşa, Şuhut ve Sultandağı ilçelerinde parçalı ve çok bulutlu hava hakim olacak. Aralıklı ve yerel olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Yerel olarak kuvvetli yağışlar da görülebilir.

Bölgede yaşayanlar ve seyahat edecek olanlar, bu uyarıları dikkate alarak olası olumsuz durumlara karşı hazırlıklı olmalı ve dikkatli olmalıdırlar.