Gözden kaçırmayın

Genel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam EdiyorGenel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam Ediyor

Afyonkarahisar Belediyesi Musiki Eğitim Merkezi, 36. yılını özel bir konserle taçlandırdı. Düzenlenen Türk Sanat Müziği konserinde, Belediyemiz bünyesinde hizmet veren merkez, sanatseverleri büyüledi. Konserde Koro Şefi Raif Somer yönetiminde sahne alan merkez, ünlü bestekarların eserlerini adeta yaşattı. Konsere yoğun ilgi gösteren sanatseverler, muhteşem performanslarla karşılaştı.

Belediye Şehir Tiyatrosu Salonu'nda düzenlenen konserde, Afyonkarahisar Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Öner, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cem Kasapoğlu ve birçok sanatsever de yer aldı. Konsere Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek'in destekleriyle gerçekleştirildi.

Konser sonunda, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öner, Musiki Eğitim Merkezi üyelerini tebrik etti. Koro Şefi Raif Somer ve ekibine de çiçek takdim eden Öner, sanatseverleri de ayakta alkışladı. Raif Somer ise, Afyonkarahisar Belediyesi bünyesinde hizmet vermenin gururunu yaşadıklarını ifade ederek, Başkanımız Mehmet Zeybek'e teşekkürlerini iletti.