Gözden kaçırmayın

Genel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam EdiyorGenel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam Ediyor

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, şehrin farklı bölgelerinde gerçekleştirilen yatırımları yerinde inceledi. Başkan Yardımcıları Süleyman Karakuş, Murat Öner ve Benol Kaplan ile Fen İşleri Müdürü Onur Sadioğlu da Başkan Zeybek'e eşlik etti.

İlk olarak 2. Küçük Sanayi Sitesi, Rahvan At Pisti, Milli Birlik Caddesi ve teleferik şantiye alanlarına ziyaret eden Başkan Zeybek, 2. Küçük Sanayi Sitesi'nde yapılan sıcak asfalt çalışmasını yerinde takip etti. Yaklaşık 3 bin ton asfalt dökümü yapılan alanda, esnafların memnuniyetini dile getirdi.

Aynı gezinin ikinci durağı Rahvan At Pisti oldu. Pistte gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin Başkan Zeybek, atların konaklayacağı alan ve seyislerin kalabileceği mekanların tamamlandığını ifade etti. Bölgenin en kısa sürede hizmete açılacağının müjdesini veren Başkan Zeybek, Rahvan At Pisti'nin Afyonkarahisar'a yeni bir spor yatırımı kazandırdığını vurguladı.

Başkan Zeybek, saha incelemesi yaptığı diğer bir bölge Milli Birlik Caddesi'nde de kaldırım çalışması yapılacağını belirtti. Burada esnaflar ve vatandaşlar ile görüşen Başkan, onların talep ve önerilerini dinledi.

Son olarak teleferik alanı şantiye sahasını ziyaret eden Başkan Zeybek, devam eden sosyal tesislerin inşaat çalışmalarını kontrol etti. İşçilerle de sohbet eden Başkan Zeybek, çalışanlara kolaylıklar diledi.