Gözden kaçırmayın

Genel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam EdiyorGenel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam Ediyor

Afyonkarahisar'da gerçekleşen "3. Karahisar Modifiyeli Araçlar Festivali" binlerce araç tutkunu tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in ev sahipliğinde yapılan festivalde, 2 bin 500 modifiye araç tutkunu bir araya geldi. Festivalin ilk gününde, modifiye araç sahipleri birbirleriyle tanışarak ses sistemlerini tanıttı ve dj performanslarıyla eğlendiler. Festivalin ikinci gününde ise yerli ve milli otomobilimiz TOGG'un katılımıyla drift heyecanı yaşandı. Pilotlar Örge Pamukçu ve Abbas Çimen'in yaptığı drift gösterisi ile adrenalin dolu anlar yaşandı.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, festivalin düzenlenmesine ve heyecan dolu organizasyonlara verdiği destek nedeniyle Afyonkarahisar Modifiyeli Araçlar Dernek Başkanı Özkan Ortaç tarafından plaketle ödüllendirildi. Festivale katılımın beklenenden fazla olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, gençlerin taleplerini hiçbir zaman geri çevirmediğini söyledi.

Festivalin ikinci gününde Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, pilotların drift araçlarına binerek nefes kesen bir gösteri sergilediler. Milli gururumuz TOGG'un da katılımıyla festival renkli görüntülere sahne oldu.

Düzenlenen festivalle ilgili konuşan Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, ilk kez drift deneyimi yaşadığını belirterek, festivali düzenleyen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'e teşekkür etti. Başkan Mehmet Zeybek ise, gençlerin istekleri doğrultusunda festivali düzenlediklerini ve motorsporları, gastronomi ve baba çocuk festivali gibi festivaller düzenleyerek Afyonkarahisar'ı bir festival şehri haline getirdiklerini belirtti. Komşu illeri de festivallere beklediklerini söyleyen Başkan Mehmet Zeybek, gençlerin ne istediğini önemsediklerini ve her yıl farklı etkinlikler organize ettiklerini vurguladı.