Gözden kaçırmayın

Genel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam EdiyorGenel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam Ediyor

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'e övgüler yağdıran Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, şehre gerçekleştirdiği ziyarette 'Ödüllü Kitap Okuma Yarışması'nın Türkiye'ye örnek bir proje olduğuna dikkat çekti. Çok sayıda programda gururla bahsettiği uygulamadan dolayı Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'e teşekkür eden Yalçın, Zeybek'in Afyonkarahisar'ı sevdiğini ve şehrin geleceğini inşa etmek için üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirdiğini söyledi. Ayrıca, çalışan personeller konusunda gösterdiği gayretleri takdir eden Yalçın, eğitimin olmazsa olmazlarından biri olduğunu vurguladı.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek de, öğrencilerin kitap okumasını hedefleyen projelerinin sosyal medyanın kötü alışkanlıklarından uzaklaşmalarına yardımcı olduğunu söyledi. Eğitimin olmazsa olmazı olduğunun altını çizen Zeybek, okulların ziyaret edilmesi, söyleşiler yapılması ve teknik destek verilmesi gibi imkanlar sağladıklarını belirtti. İlgileri doğrultusunda matematik laboratuvarı kurduklarını ve üniversiteli öğrenciler için yarış pisti yarattıklarını kaydeden Zeybek, Radyo Kontrollü (RC) araçların ulusal ve uluslararası yarışlarını şehirlerinde düzenleyecekleri sözünü verdi.

Zeybek, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Genel Başkan Ali Yalçın'a teşekkür ederek günün anısına hediye takdiminde bulundu.