Gözden kaçırmayın

Genel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam EdiyorGenel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam Ediyor

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, teleferik projesinin alt istasyon sahasındaki çalışmaları yerinde inceledi. İnşaat hızla devam ediyor ve sosyal tesis ile rekreasyon alanları yapımı sürüyor. Kale ve Çavuşbaş Minübüs Durağı alanı arasında halatlar kuruldu ve zirvede yapılan ankraj çalışmaları için gerekli malzemeler yük asansörü ile taşınıyor. Teleferik projesi, Başkan Zeybek'in seçim vaatlerinden biriydi ve şimdi hayata geçiriliyor.

Üst istasyonda yapılan işlemler için gerekli ekipmanların taşındığı yük asansörü alanında çalışmalar sürüyor. Başkan Zeybek, proje hakkında bilgi aldı ve kale zirvesine çıkan yük asansörünü çalıştırdı. Tarihi Karahisar Kalesini kendi telefonu ile pozlarken proje hakkında deneyimlerini de paylaştı.

Teleferiğin yapım aşamasına ilişkin bilgi veren Başkan Zeybek, kabinlerin halatlarının geldiği müjdesini paylaştı. Teleferiğin tamamlanması için gerekli çalışmalar hızla sürüyor ve deneme sürüşleri Zafer Haftası'nda başlayacak. Başkan Zeybek, "işçiler burada, şantiye kurulmuş. Çalışmalarına devam ediyorlar. Teleferikte 'Söz Uçar Eser Kalır'ın en güzel örneği olacak" şeklinde konuştu.