Gözden kaçırmayın

Genel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam EdiyorGenel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam Ediyor

Afyonkarahisar Belediyesi, yeşil alan ve park yapım çalışmalarına devam ediyor. Atıl alanlar ve yeşil alan olarak görünen yerler, gençlerin ve ailelerin vakit geçirebileceği park ve rekreasyon alanlarına dönüştürülüyor. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in "her mahalleye park" sözü kapsamında, Park ve Bahçeler Müdürlüğü Erenler Mahallesi'ne yeni bir park yapımına başladı. 15 bin 200 metrekare alana yapımına başlanan parkta, çocuk oyun grupları, fitness alanı, basketbol ve voleybol sahaları ile yeşil alanlar yer alacak. Bu sayede Erenler'in nefes alacağı bir park, kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulacak.

Bu çalışmalar çerçevesinde Zeybek Başkan'ın dört yıllık hizmet sürecinde 541 park inşa edildi. Yeşil alan miktarında %57 oranında artış sağlandı ve atıl alanlar kullanıma kazandırıldı. Erenler Mahallesi'nde de yeşil alan düzenlemesi yapılarak gençlerin rekreasyon ihtiyacı karşılanmaya çalışılıyor.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla, Erenler Mahallesi'nde yapılacak olan parkın ayrıntılarını paylaştı. Parkta koşu yolu, fitness alanı, spor sahaları ve çocuk oyun alanları yer alacak. Mahallede bulunan öğrenci nüfusu da göz önünde bulundurularak, sosyal ve yeşil alanların artması hedefleniyor. Belediye bu hedef doğrultusunda, yeni projeler ve çalışmalar üretmeye devam edecektir.