Gözden kaçırmayın

Genel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam EdiyorGenel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam Ediyor

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek liderliğinde çalışmalarını yürüten belediye, doğrudan iletişimi sağlayan ve kesintisiz hizmet veren Beyaz Masa, Çağrı Merkezleri, sosyal medya hesapları, WhatsApp İhbar Hattı ve ULAKBEL gibi kanallar aracılığıyla vatandaşların yanında olduğunu duyurdu. Belediyemiz, etkin, şeffaf ve hesap verebilir bir anlayışla çalışarak, birimler, sosyal medya, çağrı merkezi, beyaz masa ve WhatsApp aracılığıyla 2023 Ocak ayından 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında gelen taleplerin %99'unu başarıyla çözüme kavuşturdu.

Toplam 4 bin 154 başvurunun yapıldığı bu süreçte, 2 bin 668 başvuru WhatsApp üzerinden, 455 başvuru mail yoluyla, 376 başvuru Sosyal Yardım Başvurusu, 376 başvuru şikayet talebi, 272 başvuru yüz yüze görüşme aracılığıyla Beyaz Masa üzerinden yapıldı ve 55 başvuru da Bilgi Edinme Kanunu'ndan faydalanan vatandaşlar tarafından gerçekleştirildi. Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, hizmetlerden yararlanan kişi ve kuruluşların istek, talep, öneri ve şikayetlerini alarak, ilgili müdürlüklerle koordinasyon halinde çalışmalarına devam ediyor.

Belediye, vatandaşlarımızın şikayetlerini çözmek için çalışan personelleri tarafından kayıt altına alınarak, ilgili müdürlüklere iletiliyor. Takibi yapılan ve ilgili müdürlükler tarafından çözüme ulaştırılan talepler hakkında vatandaşlara bilgi veriliyor. Bu hizmetlerden yararlanmak isteyen vatandaşlarımız, WhatsApp üzerinden ya da telefon numaraları aracılığıyla belediyeden yardım alabiliyor. Ayrıca, Beyaz Masa Çözüm Merkezi, 444 03 83 numaralı telefon ile 0533 311 52 52 ve 0272 214 42 55 numaralarından talep, öneri ve şikayetlerine anında cevap vererek, ilgili birim ve kurumlara yönlendiriliyor.

Belediye halkla iç içe ve ulaşılabilir olmak için çalışmalarına devam edecek. Halkla iç içe bir belediye olabilmek için, vatandaşların sorunlarını birinci elden tespit ederek çözüme kavuşturmak üzere kaydeden belediye, daha da performanslı çalışmaları ile Afyonkarahisar halkına hizmet vermeye devam edecek.