Gözden kaçırmayın

Genel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam EdiyorGenel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam Ediyor

Afyonkarahisar Belediyesi, aileleri doğa ile buluşturmak için Baba-Çocuk Kampı düzenliyor. Heyecan dolu bir hafta sonu geçirecek olan babalar ve çocuklar, 16-17-18 Haziran tarihlerinde Motorsporları Merkezi'nde bir araya gelecek. Bu etkinlikle amaçlanan ise baba-çocuk ilişkilerini güçlendirmek ve aileler arası sosyal ilişkileri pekiştirmektir. Babalar gününe özel olarak düzenlenen kampta kayıtlar anmot.org sitesi üzerinden yapılabilecek.

Katılım için kayıt formu doldurulması gerekmekte olup, kayıt formu doldurmayanlar etkinliğe alınamayacaktır. Kamp alanına girişte kayıt yapılmayacak olup günübirlik giriş-çıkış yapılamayacaktır. Kampta 500 baba-çocuk kapasitesi ve 40 karavan kontenjanı vardır. Kayıtların 14 Haziran 2023'te saat 23:59'a kadar alınacağı açıklanmıştır.

Kampa çocuklar en az 6, en fazla 14 yaşında katılabilecek olup, kampa bir aileden sadece bir çocuk kabul edilecektir. Babalar çocukları, dedeler torunları, amca ve dayılar yeğenleri ile birlikte kayıt yaptırarak kamptaki etkinliklere katılabilirler. Konaklama ise çadırlarda veya karavanlarda yapılacak olup katılımcıların kendi kamp malzemelerini getirmeleri gerekmektedir.

Kampta yarışmalar ve sulu oyunlar da düzenlenecek olup, bu yüzden yedek kıyafet, güneş kremi ve şapka getirilmesi önerilmektedir. Cuma-Cumartesi akşam yemeği ve Cumartesi-Pazar sabah kahvaltısı Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in talimatı ile ücretsiz olacaktır. İsteyenler için alanda bulunan kafe/marketten yiyecek ve içecek temin edilebilecektir.