Gözden kaçırmayın

19 Eylül Gaziler Günü - Kahramanlar Sahada, Vatan Onlarla Spor Etkinlikleri19 Eylül Gaziler Günü - Kahramanlar Sahada, Vatan Onlarla Spor Etkinlikleri

Bugün Türkiye'nin genel hava durumunun parçalı ve çok bulutlu olması bekleniyor. Afyonkarahisar ve Denizli çevresinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Rüzgarın kuzey yönden hafif, zaman zaman orta kuvvette eseceği öngörülüyor. Hava sıcaklığı ise genel olarak 2 ila 4 derece artacak.



Afyonkarahisar özellikle ilçelere göre farklı hava durumları yaşayabilir. Sabah saatlerinde tüm ilçelerde parçalı ve çok bulutlu hava hüküm sürecek. Bazı ilçelerde ise yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış olabilir. Hava sıcaklıkları, ilçeler arasında farklılık gösterse de 19-23 derece arasında değişeceği öngörülüyor.



Vatandaşların bu bilgiler doğrultusunda hava durumu ve sıcaklık değişikliklerine karşı tedbirli olmaları tavsiye ediliyor. Özellikle Afyonkarahisar ve Denizli çevresinde yaşayan vatandaşların sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlara karşı dikkatli olmaları gerekiyor.