Gözden kaçırmayın

Genel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam EdiyorGenel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam Ediyor

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, TOGG'u yerel sanayi esnafıyla buluşturarak, hemşehrilerimizin yerli ve milli otomobilimize yakından tanışmasını sağladı. Bu kapsamda, Afyonkarahisar Belediyesi'nin makam aracı olarak kullanılan TOGG, sanayi esnafı ve ustaları tarafından incelendi. Başkan Zeybek, 2. Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Halil Acar, ESOB Başkanı Cengiz Üstün ve diğer kurum başkanları ile birlikte esnafı ziyaret ederek, TOGG'u tanıttı. Sanayicilerin ve vatandaşların beğenisini kazanan TOGG, milli gururumuz olma özelliğini taşıyor.

Başkan Zeybek, yerli otomobilin üretimine olan inancının önemine değinerek, "Türk insanının ne kadar başarılı olabileceği, ne kadar güzel işlere imza atabileceğinin en güzel örneği TOGG. Bizler, yerli aracımızın üretimine büyük önem veriyoruz. Her hafta belirli bir mahallede esnafımızı ziyaret ediyoruz. Bu hafta sanayi camimizde toplandık ve yolların yenilenmesi gerektiğini tespit ettik. Taleplere göre çalışmalarımızı şekillendiriyoruz" ifadelerini kullandı.

TOGG, Türkiye'nin seri üretim ilk yerli ve milli otomobili olarak ülkemizdeki yerlilik ve millilik hareketine olumlu katkı sağlıyor. Hem yerli sanayicilerin hem de vatandaşların beğenisini kazanan yerli otomobillerimiz, içinde bulunduğumuz yerli ve milli bilinç çağında ülkemize büyük bir özgüven kazandırıyor.