Gözden kaçırmayın

Genel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam EdiyorGenel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam Ediyor

Afyonkarahisar Belediyesi, 23. kez düzenlenen Afyonkarahisar Caz Festivali ile kültür ve sosyal etkinliklerin adresi olmaya devam ediyor. Festivalin açılışı Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in katılımı ile yapıldı. Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası, Çek solist Gabriela Vermelho ve The BladderStones grubunun sahne aldığı konserde sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.

Afyonkarahisar, termal turizmde olduğu kadar festivallerle de ön plana çıkıyor. Cumhuriyetin 100. yılında Afyon'un turizmde önemli bir konumda olmasını hedefleyen Belediye Başkanı Zeybek, festivallerin önemine vurgu yaptı. Afyonkarahisar Caz Festivali, yurt içi ve yurt dışından önemli sanatçıları ağırlayarak altı gün boyunca devam edecek.

Başkan Zeybek, festivalin Anadolu'da ilk kez Afyonkarahisar'da düzenlendiğini ve festivallerle ilin turizm potansiyelini artırmayı hedeflediklerini belirtti. Ayrıca festivallerle birlikte Afyonkarahisar'ın klasik müzik ve caz festivali ile de tanınan bir il haline gelmesini hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Festival süresince gerçekleştirilecek konserler ve etkinliklerle Afyonkarahisar, turizm ve kültür sanat alanında önemli bir etkinlik düzenlediğini kanıtlıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da destek verdiği etkinlikler, tanıtımı artırmaya devam ediyor. Başkan Zeybek de Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kültür Bakanlığı'na teşekkürlerini sunarak sanatseverleri ve sanatçıları konserlere davet etti.