Gözden kaçırmayın

Genel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam EdiyorGenel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam Ediyor

Afyonkarahisar Belediye Meclisi Başkanı Mehmet Zeybek başkanlığında gerçekleştirilen Haziran ayı meclis toplantısı, 32 maddenin görüşülmesiyle tamamlandı. Toplantı öncesinde Zeybek, geride kalan ay içerisinde yapılan çalışmalar ve yatırımlar hakkında meclisi bilgilendirdi.

Başkan Zeybek, toplantı öncesinde yaptığı konuşmada, alınacak kararların Afyonkarahisar'a hayırlı olması temennisinde bulundu ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin de hayırlı olmasını diledi. Zeybek ayrıca milletin tercihi sayesinde kazasız belasız, olaysız bir seçimi atlatmanın sevinç verici olduğunu vurguladı.

Meclis toplantısında ayrıca, Ali İhsan Paşa Mahallesi'nde ikinci bir itfaiye istasyonunun yapıldığı, gastronomi sokağı çalışmalarının devam ettiği, Uydukent bölgesinde Rahvan at pisti yapımının yüzde seksen seviyesine geldiği, Avrupa ve Balkan Motokros şampiyonasının Afyon'da gerçekleştirildiği ve Baba Çocuk Kampı ile Dünya Motokros Şampiyonası'nın Afyonkarahisar Motorsporları Merkezinde yapılacağı kararlaştırıldı.

Müze binasında yer alan arkeolojik eserler yeni müzeye taşındıktan sonra, binanın muhafaza edilerek millet kıraathanesi ve çocuk kütüphanesi olarak kullanılacağını söyleyen Zeybek, eğitime destek projelerinin de devam ettiğini ve TEKNOFEST'e katılan okullara teknik desteğin verildiğini belirtti. Yerli ve milli araç TOGG'un da belediye tarafından alındığına dikkat çekti.

Toplantıda ayrıca, meclis kararıyla yeşil alan ilan edilen Müze binası civarındaki arazinin halkın kullanımına açılacağı, su kaynaklarının artmasıyla sıkıntısız bir yaz geçirileceği ve yol asfalt çalışmalarına başlanacağı bilgisi paylaşıldı.

Haziran ayı meclis toplantısı, Baba Çocuk Kampı ve Dünya Motokros Şampiyonasının Afyonkarahisar Motorsporları Merkezinde yapılması kararının oybirliğiyle kabul edilmesi ardından tamamlandı.