Gözden kaçırmayın

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı

Afyon Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt ve birçok protokol üyesi ve vatandaş, Balçıkhisar Köyü'nde gerçekleştirilen Şehit P. Uzm. Çavuş Yasin Çubuk'un ölümünün dördüncü yıldönümünde Mevlid-i Şerif programına katıldılar. Kaymakam Harun Reşit Han, Afyon Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve Afyon Vali Yardımcısı Kübra Teymur da katılımcılar arasındaydılar.

Program, şehidin anısına okunan Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Daha sonra dualar edildi ve şehit için mevlit okundu. Ardından şehit P. Uzm. Çavuş Yasin Çubuk'un hayatı ve fedakarlıkları anlatıldı. Program boyunca duygusal anlar yaşandı.

Şehit P. Uzm. Çavuş Yasin Çubuk, vatan savunması için yapılan bir operasyonda hayatını kaybetmişti. Programda, şehidin aziz hatırasına saygı duyuldu ve ailesi de ziyaret edilerek taziyeler iletilildi.

Program sonrasında, katılımcılar bir araya gelerek şehit için yapılan dualara katıldılar ve ailesiyle birlikte acılarını paylaştılar. Bu etkinlik, şehitlerimizi anmak ve hatıralarını yaşatmak için önemli bir adımdır.