Gözden kaçırmayın

19 Eylül Gaziler Günü - Kahramanlar Sahada, Vatan Onlarla Spor Etkinlikleri19 Eylül Gaziler Günü - Kahramanlar Sahada, Vatan Onlarla Spor Etkinlikleri

Meteorolojik rapora göre, bölgede genel olarak parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacaktır. Öğle saatlerinden itibaren bazı yerlerde gök gürültülü sağanak yağışlar beklenmektedir. Bu yağışların özellikle Afyonkarahisar, Uşak ve Denizli gibi şehirlerde oldukça kuvvetli olması tahmin ediliyor.

Meteoroloji yetkilileri, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani rüzgar, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği konusunda vatandaşları uyarıyor.

Hava sıcaklıklarındaki büyük bir değişiklik beklenmemektedir ve rüzgarların genellikle güneyden hafif, bazen orta bir kuvvette esmesi tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde pus ve yer yer sis görülebileceği de belirtiliyor.

Afyonkarahisar'da, merkez ve ilçelerinde hava durumu şöyle olacak: Parçalı ve çok bulutlu, yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmurlu, bazı alanlarda kuvvetli yağışlar görülebilir. Hava sıcaklıkları 20-23 derece arasında değişecektir.