Gözden kaçırmayın

İl Milli Eğitim Müdürü Afyonkarahisar'daki Okulları Ziyaret Ettiİl Milli Eğitim Müdürü Afyonkarahisar'daki Okulları Ziyaret Etti

İlçemizde 40 okulun katıldığı "Yetenekli Eller Hem Eğleniyor Hem Yarışıyor" temalı Beceri Temelli Bilgi Yarışması Merkez İlçe Final müsabakaları, Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Musa Dinçgez ve Mevlüt Çınar ile Şube Müdürleri Sezai Keklicek ve İbrahim Erdem Gülcü'nün katılımıyla Kamil Miras Anadolu Lisesi Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

Final öncesinde açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, oyuncakların çocukların zihinsel gelişiminin yanı sıra bilişsel, duyusal ve psiko-motor becerilerinin de gelişmesine yardımcı olduğunu belirtti. "Yetenekli Eller Hem Eğleniyor Hem Yarışıyor" Temalı Beceri Temelli Bilgi Yarışması'nın amacının, öğrencilerin doğru bilgiyi seçebilmelerini, el becerilerini geliştirmelerini, hızlı ve doğru karar vermelerini sağlamak ve centilmence rekabet etme duygusunu kazandırmak olduğunu söyledi.

Yarışmanın final etabında ise 15 okul kıyasıya yarıştılar. Yarışmacılar, finalde keyifli bir zaman geçirirken hünerlerini sergilediler. Merkez İlçe Finalleri sonucunda ise; birinci sırayı Karşıyaka İlkokulu, ikinci sırayı Işıklar Balı Sultan İlkokulu, üçüncü sırayı ise Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu kazandılar.