Gözden kaçırmayın

19 Eylül Gaziler Günü - Kahramanlar Sahada, Vatan Onlarla Spor Etkinlikleri19 Eylül Gaziler Günü - Kahramanlar Sahada, Vatan Onlarla Spor Etkinlikleri

Bugün bölgede parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak. Zaman zaman aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor ve özellikle öğle saatlerinden sonra yağışların yerel olarak kuvvetli olması tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor ve mevsim normalleri civarında seyredecek. Rüzgar ise batılı ve güneyli yönlerden hafif, bazen orta kuvvette esecek.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Afyonkarahisar, Uşak ve Denizli'de beklenen gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Bu nedenle ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani rüzgar, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuz durumlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Özellikle Afyonkarahisar'da, ilçelerde sabah saatlerinde parçalı ve çok bulutlu hava bekleniyor. Aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların olacağı tahmin ediliyor ve bu yağışların yerel olarak kuvvetli olması öngörülüyor. Hava sıcaklıkları ilçelerde 19-23 derece arasında değişecek.