Gözden kaçırmayın

19 Eylül Gaziler Günü - Kahramanlar Sahada, Vatan Onlarla Spor Etkinlikleri19 Eylül Gaziler Günü - Kahramanlar Sahada, Vatan Onlarla Spor Etkinlikleri

Afyonkarahisar, Denizli ve Uşak illerinde 30 Mayıs 2023 tarihinde parçalı ve çok bulutlu bir hava öngörülüyor. Bu bölgelerde aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışları bekleniyor. Hava sıcaklığındaki değişikliklerin önemsiz olması beklenirken, rüzgarların güney ve batı yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esmesi tahmin ediliyor.

Meteoroloji'den alınan bilgilere göre, bu bölgelerde yağışlar yerel olarak güçlü olabilir. Afyonkarahisar'ın tüm ilçelerinde sabahın erken saatlerinde benzer bir hava durumunun süreceği tahmin ediliyor. En yüksek sıcaklık değerleri 18 ile 22 derece arasında değişecektir.

Meteoroloji, bu bölgelerde ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani rüzgar, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksaklıklar gibi olumsuzlukların oluşabileceği konusunda uyarıda bulunarak, dikkatli ve tedbirli olunmasını önermektedir.